Woonwijk de Bolst in Erp gaat volgende bouwfase in

Woonwijk de Bolst in Erp gaat volgende bouwfase in

Gemeente Meierijstad en projectontwikkelaar Janssen de Jong hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van grond voor het bouwen van 32 nieuwe woningen. Het woningbouwprogramma bestaat uit 6 goedkope koopwoningen, 22 middeldure sociale koopwoningen en 4 vrijesectorwoningen. Dit is inmiddels de vijfde fase in de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk de Bolst in Erp.

De gemeente Meierijstad komt in fase 5 ook met nieuw aanbod. Na de zomervakantie geeft de gemeente nieuwe kavels uit, via een loting. Meer informatie over deze kaveluitgifte, de locatie en de inschrijfprocedure wordt dan gepubliceerd op www.meierijstad.nl onder Uitgifte gemeentegrond.
“De bouw van de woningen in deze volgende fase is weer een mooie aanvulling op de woningvoorraad in Meierijstad. Bovendien is de nieuwbouw belangrijk voor de leefbaarheid in Erp en voor het in stand houden van voorzieningen zoals scholen en winkels”, aldus wethouder Jan Goijaarts.

Groene natuur
Woonwijk de Bolst wordt gefaseerd gebouwd over een periode van meerdere jaren. Het plan omvat huurwoningen, bouwkavels en koopwoningen in een parkachtige omgeving. De wijk is omgeven door groene natuur, met alle voorzieningen van Erp op loopafstand. De Bolst Noord is de laatste fase van deze woonwijk. Het bestemmingsplan voor de Bolst Noord wordt nog dit jaar aan de gemeenteraad voorgelegd ter vaststelling.

Bron: KliknieuwsVeghel.nl